maandag 14 november 2016

Oorzaken En Oplossingen Voor Dunner Wordend Haar


Acxion is een haarproduct dat in 30 seconden haaruitval of doorschijnende hoofddelen verhuld. Dit eenvoudig en snel aan te brengen product bestaat uit proteïnehaarvezels.

Door middel van statische elektriciteit hechten deze duizenden proteïnevezeltjes zich aan de eigen haren en verandert dunner wordend haar direct in een volle haardos.
Oplossing voor dunner wordend haar

Verbetering van je hoofdhuid en hoofdhaar

Er worden oppervlakkige prikjes met een cocktail die de hoofdhuid gezonder maakt en het haar stimuleert weer voller en stevig te worden. In de cocktail zitten ingrediënten;a. vitamines, mineralen en aminozuren.

De kwaliteit van de hoofdhuid verbetert waardoor het haar steviger wordt, het formaat van de haarfollikels neemt toe, de haaruitval stopt en het haar wordt dikker.

Er is een verschil tussen haaruitval en kaalheid, pas bij een verlies van 70% van het haar ontstaat kaalheid.

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben zoals hormonen (veel bij vrouwen), medicijnen, ernstige stress of een ziekte, maar in dit artikel gaan we in op kaalheid bij mannen die veelal veroorzaakt wordt door erfelijke aanleg.

Dunner wordend haar wat doe je er tegen?


Mannelijke kaalheid wordt ook wel androgenetische alopecia of alopecia androgenetica genoemd. De haren vallen uit zonder dat dit heel erg waarneembaar is, en dat leidt uiteindelijk tot kaalheid.

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval (zowel bij mannen als bij vrouwen, al komt het bij vrouwen minder vaak en in een lichtere vorm voor).

Het is een natuurlijk proces en wordt bijvoorbeeld beïnvloedt door erfelijkheid, hormoonhuishouding, leeftijd en ras. De kans op kaalheid is groter wanneer het ook in de familie voorkomt.

Keratine is een proteine oftewel een bouwstof die altijd in het haar aanwezig is. Keratine zorgt ervoor dat het haar sterker wordt. Als men dus last heeft van zwak haar, wil dat zeggen dat er weinig keratine in het haar zit.

goed voor dunner wordend haar

Wat is goed voor dunner wordend haar?


In ons assortiment hebben wij verschillende producten van Toppik die keratine bevatten waardoor het haar weer sterker wordt. Dunner wordend haar is een veelvoorkomend verschijnsel bij zowel mannen en vrouwen.

Een product met keratine is daarom de oplossing voor mensen die last hebben van dun of fijn haar. Toppik Hair Care Shampoo is een shampoo die keratine bevat en het haar zal versterken en verzachten.

De shampoo is bedoeld voor mensen die fijn en dun haar hebben en graag beter en dikker haar willen verkrijgen. Ook heeft de shampoo een voedende werking waardoor het haar heerlijk zacht zal aanvoelen en zal glanzen.

Ook ik gebruik een mason pearson borstel! Prima borstel! Nog nooit eerder gehoord dat dit niet goed zou zijn. De shampoo die ik gebruik: 7-kruiden shampoo van schwarzkopf of tea tree shampoo van Urtekram (natuurlijk merk). Mijn conditioner is van Inecto kokos (zonder parabenen en zonder siliconen)

 Ik gebruik argan olie of jojoba olie voor mijn punten. Soms overdag, soms een kwartier voor het wassen.


Argan Secret Pefect End is een geweldige stylingscréme verrijkt met Argan Olie. Argan Olie maakt het haar zijdezacht en glanzend. De Argan Secret Pefect End maakt het haar dikker en voorkomt gespleten haarpunten.

Alle producten van het merk Argan Secret zijn voorzien van Argan olie. De Argan Secret Pefect End zorgt voor fijne en piekerige haarpunten.

Argan Olie is verrijkt uit de Argannoot. De Argan Olie wordt ook wel het vloeibare goud uit Marokko genoemd. Dankzij dit geweldige product wordt fijn en futloos haar tegen gegaan en gespleten haarpunten tegen gegaan.

Gaat gespleten haarpunten tegen
Geeft glans
Maakt het haar zijde zacht
Bevat Argan olie
Heeft een heerlijke aroma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten