maandag 14 november 2016

Kappersbenodigdheden

Haaproducten testen vind ik nooit zo heel erg leuk of spannend, vooral omdat het effect maar lastig uit te beelden of te omschrijven is in de meeste gevallen.

Kappersbenodigdheden


Natuurlijk test ik weleens een nieuwe shampoo, volumespray of haarmasker, maar echte uitblinkers zitten daar niet vaak bij. Toch heb ik nu drie nieuwe favorieten ontdekt van een nieuw Nederlands merk, dat is ook weleens leuk!

Kappers hebben namelijk hun eigen verzorgings- en stylingsproducten ontwikkeld onder de naam Undone by The Insiders en ze zijn heel erg fijn!

MoroccanOil is een Wonderoil?

Ben jij al bekend met de 'wonderolie' van Moroccanoil?

Ik was er erg nieuwsgierig naar, maar als studente is het niet niks om meer dan 40 euro aan één haarproduct uit te geven. Omdat ik vast niet de enige ben die tegen dit probleem aanloopt, test ik de aankomende tijd producten uit die vrijwel hetzelfde lijken, maar qua prijs erg veel verschillen.

Ben jij benieuwd welk product ik beter vind? Lees dan gauw verder! De crème wordt geactiveerd door de natuurlijke zouten van het lichaam en verspreidt zich makkelijk over elke haarvezel vanaf het moment dat je ze aanbrengt.

Ze vormt een fijn beschermlaagje die helpt chronische droogheid op lange termijn te bestrijden, hoe lang je haar ook is. Je brengt deze aan op droog haar, dus je hoeft het nadien niet meer te stylen of dergelijke, wat ik wel heel handig vinden.

's Morgens in het haar aanbrengen en hop, je bent klaar. Regelmatig heb ik jullie mijn liefde voor Moroccanoil gedeeld in favorieten video's en artikelen, maar gek genoeg moest ik voor een echte review echt lang terug, te lang.

moroccan olie


The Original Moroccanoil® Treatment Moroccanoil Treatment is in staat om haar dat is beschadigd door chemicaliën in shampoos, kleurbehandelingen en permanent, maar ook door milieu- en weersfactoren, te herstellen en nieuw leven in te blazen.
De formule wordt gemakkelijk opgenomen door vochtig én droog haar en is rijk aan antioxidanten, vitaminen en proteïnen.

• Verbetert de handelbaarheid van het haar
• Maakt het haar gemakkelijk doorkambaar
• Elimineert pluishaar veroorzaakt door chemische behandelingen en vocht
• Geeft meer glans aan gekleurd haar en houdt de kleur langer mooi
• Verbetert de elasticiteit
• Geeft haar een natuurlijke glans en een zachtere textuur
Styling en finishing Moroccanoil Treatment kan gebruikt worden op zowel vochtig als droog haar. Met maar een kleine hoeveelheid wordt de tijd die nodig is om het haar te drogen met een föhn aanzienlijk verminderd en ook de styling wordt een stuk eenvoudiger door een betere handelbaarheid.
Maakt bij gebruik op droog haar het haar glad en elimineert het pluizen.
Bescherming Breng een kleine hoeveelheid aan op droog haar om het haar te beschermen tegen beschadiging door omgevingsfactoren, zoals zonlicht en wind.
Chemische behandeling Kleur – en andere chemische behandelingen vormen een groot gedeelte van alle kappersbehandelingen. Helaas hebben deze transformaties een negatief effect op de haarschubben en beschadigen ze bovendien de aminozuren en een onmisbare proteïne genaamd tyrosine, die zich in de haarschacht bevindt.
Wanneer de tyrosine beschadigd is, wordt het vermogen van het haar om kleur vast te houden aangetast. Het haar wordt dan droog en broos. Moroccanoil Treatment is rijk aan proteïne en antioxidanten en helpt de benodigde bouwstoffen van het haar te herstellen.
Gebruik met hair extensions Moroccanoil Treatment is zeer doeltreffend om het statische effect van hair extensions te verminderen en het haar te beschermen. Wij raden aan om Moroccanoil Treatment te gebruiken op vochtig of droog haar, op ongeveer 8 centimeter vanaf de extensiebevestiging, zoals met ieder product dat wordt gebruikt met hair extensions.
haar olie op natuurlijke basis

Tijd om mijn favoriete shampoo, conditioner, masker en treatment eens extra in het zonnetje te zetten. Letterlijk dit keer, want momenteel staan ze te shinen onder de Italiaanse zon!

Kapmantels , verfmantels en grondmantels van gerenommeerde merken om het stileren en knippen zo prettig mogelijk te maken. Kies uit diverse uitvoeringen met een drievoudige sluiting; drukkers, band en haakjes.

De shampoo bevat hydraterende bestanddelen die zorgen voor een optimale hydratatie voor elke haarvezel.

Dankzij de tripolymeerformule beschermen de hydraterende stoffen het haar in alle omstandigheden. Ik heb geen vaste conditioner, ik ben nog een beetje zoekende. Ik ben nu de monstertjes die bij de haarverf van mijn moeder zitten aan het opmaken uit gebrek aan iets anders.

En ik heb net de conditioner van Grahams gekocht om te kijken of die mijn pluis ook onder controle houdt, ook al bevat deze geen siliconen. Op dit moment wissel ik af tussen Grahams en de Angel Wash van Kevin Murphy. Ze zijn allebei vrij van sulfaten en erg mild. Enig nadeel is wel dat ze nogal prijzig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten